AP_bokwFrigör barnets potential och din egen – fem egenskaper för ett friare liv
Agnetha Stagling Birgersson

Boken beskriver vårt förhållningssätt, kärnkomponenterna i kurserna samt färdigheter som du kan använda för att skapa nära relationer.

Boken används också som kursmaterial i Aktivt Föräldraskap Tonår samt Aktivt Ledarskap I Skolan.

Köp boken och övrigt material från oss genom vår samarbetspartner Friare liv. De  arbetar med NVC (Non-Violent Communication) som är en samtalsprocess som går hand i hand med det förhållningssätt som Active Parenting förmedlar.

KÖP BOKEN HÄR (Inbunden eller MP3)

Inbunden, 173 sidor, ISBN: 978-91979547-2-3
MP3, 2 CD, ISBN: 978-91979547-5-4

Om boken:
”Små barn, små bekymmer, stora barn stora bekymmer” heter det, men det behöver inte stämma. Föräldraskapet erbjuder fantastiska möjligheter till utveckling och mognad för både barn, ungdomar och vuxna.
Denna bok är ett alternativ till alla utifrån-och -in metder som beröm, belöning och bestraffning och korrigering av individens beteende. I boken får du bekanta dig med ett förhållningssätt som bygger inifrån-och-ut, att växa inifrån och realisera sin fulla potential, ett förhållningssätt som bygger på ömsesidig respekt och ömsesidigt förtroende. Du får bekanta dig med fem egenskaper som är viktiga för att vi skall kunna utveckla hela vår potential: Självkänsla, Självförtroende, Mod, Ansvar och Samarbete. Du får vägledning i hur du kan stärka dessa egenskaper både hos barn/ungdomar och hos dig själv.
Boken riktar sig till alla vuxna som lever med eller arbetar med barn och ungdomar i alla åldrar.
Det är en bok som hjälper dig att hitta dina svar som fungerar i din familj eller ditt system (t.ex. förskola/skola).